Gas en licht vergelijken Den Haag Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het gasverbruik drukt zwaar op de energiekosten. Hierom loont het om te bekijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Meteen gas en licht leveranciers in Den Haag vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verwachte gas-licht verbruik in. Middels onze tool kun je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Den Haag [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de basis aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de regio Den Haag (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Den Haag doe je wel bij één partij. Met behulp van de vergelijker bekijk je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek verbruik Eneco).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit NL, wind, zon, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Den Haag.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco of Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Oxxio? Hierna bekijk je onze vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen behoorlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €90 tot €155. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Den Haag vegelijken. Hieronder achterhaal jij mogelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Den Haag. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Den Haag.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €123,25 €132,75 €142,75
Tussenwoning €106,75 €140,25 €153,75 €163,5
Hoekwoning €131,25 €149,75 €169,25 €179
2 onder 1 kap €146 €167,5 €184,5 €191,5
Landhuis €176,25 €200,25 €215 €221,25
Gemiddeld €124 €145 €161,5 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Liander). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel verholpen. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Den Haag? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna ontdek je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Atag, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij gemakkelijk op basis van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Heden ten dage zijn er verschillende duurzame energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Jonkersland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan gemakkelijk de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Zuid-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Sommige woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en recentelijke recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Den Haag.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Check hierom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Den Haag kan vandaag nog via de pc. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms scherper dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen zodra je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Breda afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Den Haag is ook mogelijk door geld te steken in “groene” oplossingen als zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Den Haag vergelijken Zonder moeite een stroom en gas contract aanvragen & afsluiten