Gas en licht vergelijken Jonkersland Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gasverbruik zie je terug in de energienota. Vandaar is het goed om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Jonkersland vergelijken? Geef je woongegevens + verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van de vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jonkersland [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest elementaire aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet middels een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Opsterland (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Jonkersland is gewoon mogelijk bij één organisatie. Met behulp van de energievergelijker tref jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over RENDO Netwerken tarieven juni 2024).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (grijs, zon, wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Jonkersland.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Eneco, Essent, Vattenfall, Greenchoice, NLE of Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, ENGIE? Hieronder detecteer je de veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren nogal per woning. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €95 en €175. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat kan via de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Jonkersland vegelijken. In onderstaand schema achterhaal jij de nominale gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Jonkersland. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Opsterland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €123,5 €131,25 €141,25
Tussenwoning €106,5 €139,25 €155,5 €164,75
Hoekwoning €130,5 €151,25 €169 €178,75
2 onder 1 kap €145,25 €167,5 €181,75 €192
Landhuis €176,75 €199,5 €212,5 €222,25
Doorsnee €124,25 €145,25 €158,75 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Liander). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Normaal is zo’n storing binnen een paar minuten verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Jonkersland? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond of Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website achterhaal je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Zoals “meer truien en dekens gebruiken ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Vaillant, Atag of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij onmiddellijk via onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op dit moment kun jij gebruik maken van interessante groene oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan infraroodpanelen, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Biggekerke vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies dan eenvoudig de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met bronnen zoals groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Enkele Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om hier achter te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recente recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Jonkersland.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk om die reden de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jonkersland is vandaag nog via internet. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn soms goedkoperdan de particuliere tarieven. De bonus kan groter worden zodra je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Stokkum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Jonkersland? Dat kan door te investeren in verantwoorde systemen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zodoende draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Jonkersland vergelijken Direct een gas en elektra contract afsluiten & aanvragen