Gas en licht vergelijken Den Burg Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energiekosten. Vandaar is het goed om te bekijken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Den Burg vergelijken? Voer je adres plus energieverbruik in. Op basis van deze website kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Den Burg [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Texel (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Den Burg is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Met behulp van de vergelijker zie je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Volg het 7-stappen model (of bezoek Qwint 1 jaar contract maart 2024).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, grijs, groen uit EU, groen, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Spot de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Den Burg.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is passend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice of Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? Onderstaand tref jij een aantal veel bestelde pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per woning. De maandelijkse energierekening varieert tussen €75 – €225. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Den Burg vegelijken. In de tabel vind je de doorsnee prijzen voor diverse soorten huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Den Burg. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Texel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €122,5 €133 €142,5
Tussenwoning €109,25 €140,75 €154,75 €163,5
Hoekwoning €131,75 €151,5 €167 €177
2 onder 1 kap €144,25 €167,5 €183 €193
Bungalow €176,5 €199,5 €212,75 €222,75
Standaard €121,5 €147 €158,75 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. In de regel is een stroomprobleem binnen een paar minuten opgelost. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Den Burg? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy of Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website zie je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “een goede thermoskan gebruiken ” en “Overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Nefit, AWB of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat zonder problemen met onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag bestaan er diverse “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. Zoals warmtepomp, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Nederland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Veenendaal vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan moeiteloos de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met onder andere groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende klantervaring

Een deel van de contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Hiervoor lees je het eindcijfer en betrouwbare comments van afnemers voor energiebedrijven Den Burg.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Check hierom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Den Burg kan onmiddellijk door het internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn aanzienlijk lager dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen wanneer je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Nieuw Namen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemers gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Den Burg gebeurt ook door geld te steken in duurzame installaties zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Den Burg vergelijken Probleemloos een gas & licht abonnement aanvragen + afsluiten