Gas en licht vergelijken De Punt Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas kom je weer tegen in jouw energiekosten. Vandaar is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. À la minute gas en licht leveranciers in De Punt vergelijken? Geef je woongegevens en ook geschatte verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Punt [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de belangrijkste aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf uit de omgeving Tynaarlo (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in De Punt kan gemakkelijk bij één leverancier. Door middel van de energievergelijker tref je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Endinet Groep contract afsluiten).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Spot het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in De Punt.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is toereikend in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall of Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl? Hierna achterhaal jij een aantal kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €110 en €235. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen De Punt vegelijken. Via de volgende tabel zie je aannemelijke tarieven voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in De Punt. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Tynaarlo.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122,5 €132,25 €142,75
Tussenwoning €107 €139,5 €153 €163,5
Hoekwoning €131,5 €151 €166,5 €177,5
2 onder 1 kap €144,75 €169,5 €183,5 €193,25
Landhuis €178,25 €200,5 €215,5 €221,25
Modaal €122 €144,25 €159,5 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Meestal zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in De Punt? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie of Vattenfall: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website vind je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Zoals “gebruik niet de standby modus ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Atag, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je moeiteloos met onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment kan je profiteren van veel groene energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In ons land vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Uitgeest vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan onmiddellijk de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je spot meteen de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer hiervoor de optie “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Meer en meer mensen hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om hier achter te komen check je de totale beoordeling en recentelijke beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven De Punt.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Check hierom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Punt werkt vandaag nog in een online omgeving. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd scherper dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan sterk oplopen als je meer gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Munstergeleen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in De Punt kan natuurlijk door geld te steken in verantwoorde systemen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten De Punt vergelijken Makkelijk & snel een licht en gas contract aanvragen & afsluiten