Gas en licht vergelijken De Mortel Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in je energierekening. Hierdoor is het goed om te checken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in De Mortel vergelijken? Voer je adres plus energieverbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Mortel [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één verzamel contract. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Gemert-Bakel (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in De Mortel kan gelukkig wel bij één maatschappij. Aan de hand van deze website vind jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Enduris contract afsluiten).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit De Mortel.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit is voldoende in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Vattenfall, Essent, Greenchoice, Pure Energie, NLE of Oxxio, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl? Onderstaand zie je actuele veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen nogal per gezin. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €95 – €200. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen De Mortel vegelijken. In de tabel vind je aannemelijke kosten voor diverse woningtypes en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in De Mortel. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Gemert-Bakel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,5 €131,75 €142,5
Tussenwoning €106,75 €140 €155,5 €165,25
Hoekwoning €130,25 €149,75 €167,75 €176,5
2 onder 1 kap €147 €168,75 €183,5 €192
Landhuis €178,5 €198 €213,5 €221,25
Gemiddeld €121,75 €146,75 €159,75 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren gefixt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in De Mortel? Of je nu klant bent bij Fenor en/of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website zie je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Zet het klokje op elektrische apparaten uit.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Atag, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je eenvoudig middels onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Op dit moment bestaan er aantrekkelijke verantwoorde oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij is het beste? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Ugchelen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval direct de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij bekijkt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Opvallend veel mensen eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor check je het cijfer en recentelijke meningen van andere consumenten voor energiebedrijven De Mortel.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer eerst de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Mortel werkt direct online. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans voordeliger dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen in het geval je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik mag je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Munnekeburen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in De Mortel? Dat kan door een belang te nemen in milieuvriendelijke oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten De Mortel vergelijken Eenvoudig een stroom & gas contract afsluiten & aanvragen