Gas en licht vergelijken Munnekeburen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt je energierekening. Vandaar is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Munnekeburen vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruik in. Door middel van deze website kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Munnekeburen [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Weststellingwerf (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Munnekeburen is gewoon mogelijk bij één leverancier. Dankzij de gaslicht-vergelijker zie je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie van Vandebron).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Munnekeburen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit voldoet bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Essent, NLE, Eneco, Pure Energie, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers? Hieronder achterhaal je actuele populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €95 tot €200. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Munnekeburen vegelijken. Via de volgende tabel vind jij geschatte prijzen voor verschillende woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Munnekeburen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €123,5 €132,75 €142,25
Tussenwoning €108 €139,25 €154,25 €165,25
Hoekwoning €130 €152 €169 €179
2 onder 1 kap €144,75 €169,25 €184,5 €194,5
Landhuis €176,25 €197,75 €213,5 €223,5
Doorsnee €123 €146 €161 €168,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Meestal is een stroomprobleem heel erg snel gefixt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Munnekeburen? Dit is niet afhankelijk van Essent of Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten minimaliseren kan op verschillende manieren. Hierna zie je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “de oven efficiënt gebruiken ” en “Laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Intergas, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Bestel kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je ogenblikkelijk door middel van ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van meerdere “groene” systemen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Engwierum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan à la minute de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies daarvoor de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas met bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste klantervaring

Een deel van de mensen willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het klantcijfer en betrouwbare meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Munnekeburen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bestudeer eerst de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Munnekeburen werkt eenvoudig in een online omgeving. Er zijn flink wat B2B contracten. De prijzen worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn altijd gunstiger dan de particuliere tarieven. De bonus kan toenemen wanneer je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Willemsoord afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Munnekeburen gebeurt ook door te gaan voor verantwoorde producten zoals pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Munnekeburen vergelijken Moeiteloos een gas & licht contract aanvragen + afsluiten