Gas en licht vergelijken De Moer Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energiekosten. Daarom loont het om na te gaan welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in De Moer vergelijken? Voer je adres & energieverbruik in. Met behulp van onze tool kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Moer [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest cruciale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Loon op Zand (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in De Moer doen de meesten bij één partij. Middels de energievergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Stedin contract afsluiten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, grijs, zon, groen, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit De Moer.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie, Essent of Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? Hierna bekijk je de kwalitatieve energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen enorm per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €120 – €175. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen De Moer vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je de modale tarieven voor populaire woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in De Moer. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Loon op Zand.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €121 €131,5 €141
Tussenwoning €107,75 €139 €154,5 €165,25
Hoekwoning €129,25 €149,5 €166,25 €176,75
2 onder 1 kap €147,5 €170,5 €181,5 €193,25
Bungalow €176,5 €200,25 €212,25 €221,25
Doorsnee €122,5 €145 €160,25 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Stedin). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Vaak is een elektriciteitsprobleem in no-time verholpen. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in De Moer? Of je nu klant bent bij DELTA of Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna achterhaal je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “haal opladers uit het stopcontact ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, Nefit of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit vlug middels onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik vind je diverse verantwoorde producten die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Uffelte vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan nu de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ziet probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies daarvoor de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas + stroom pakketten met bronnen zoals groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Een groeiend aantal woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het cijfer en actuele recensies van klanten voor energiebedrijven De Moer.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Check om die reden het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Moer kan binnen no-time via de pc. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd goedkoperdan die voor consumenten. Kortingen kunnen toenemen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van het privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Muiderberg afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in De Moer is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke installaties als pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Dus: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten De Moer vergelijken Direct een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen