Gas en licht vergelijken Uffelte Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas dat je verstookt zie je terug in je energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Uffelte vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruik in. Op basis van gaslichtafsluiten.nl kan jij snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Uffelte [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Westerveld (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Uffelte kan gemakkelijk bij één partij. Door middel van onze tool detecteer je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek goedkope tarieven MAIN Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, groen, zon, wind, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Uffelte.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is passend bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE of ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio? In de opsomming tref jij actuele meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanzienlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €75 – €250. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Uffelte vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je de nominale prijzen voor enkele type huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Uffelte. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Westerveld.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €120,25 €131,75 €141,5
Tussenwoning €108,25 €138,75 €152,75 €163,25
Hoekwoning €130,75 €149,25 €168,5 €177,75
2 onder 1 kap €145,25 €170 €182,25 €191,5
Villa €179,5 €197,25 €212,75 €222,25
Standaard €124 €146 €158,5 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel komt dit door de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Meestal zijn stroomproblemen binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Uffelte? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder zie je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “De eco-stand gebruiken met vieze was.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, Vaillant, AWB of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit eenvoudig door gebruik van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van aantrekkelijke duurzame producten die veel minder stroom gebruiken. Bijv. warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Meijel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval zonder problemen de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier (uit Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan zeker de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bronnen zoals windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor kan je kijken naar het klantcijfer en recente meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Uffelte.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Controleer om die reden het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Uffelte kan ogenblikkelijk online. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn soms gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Emst afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Uffelte gebeurt ook door een belang te nemen in verantwoorde installaties zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Uffelte vergelijken Probleemloos een elektra en gas contract afsluiten & aanvragen