Gas en licht vergelijken De Klomp Vergelijk alle leveranciers en bespaar €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat jij gebruikt zie je terug in jouw energierekening. Hierom is het goed om te achterhalen welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Direct gas en licht leveranciers in De Klomp vergelijken? Vul jouw locatie en verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van de vergelijker kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Klomp [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest cruciale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een totaal abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier actief in de buurt van Ede (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in De Klomp kan gemakkelijk bij één bedrijf. Dankzij de energievergelijker bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Pure Energie contract afsluiten).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit De Klomp.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice of Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE? In de volgende lijst tref jij de huidige top gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren wel per woning. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €90 tot €180. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen De Klomp vegelijken. In onderstaand schema tref jij de nominale prijzen voor veel voorkomende woningtypes en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in De Klomp. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel tref je het geschatte energieverbruik in de regio Ede.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €123 €132,25 €143,5
Tussenwoning €107,75 €140 €155,5 €162,25
Hoekwoning €131,25 €150 €168,25 €177
2 onder 1 kap €144,25 €167,75 €184,25 €191,25
Vrijstaand €176,75 €197,25 €215,5 €222,5
Doorsnee €124,5 €144,5 €160,75 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Liander). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Vaak is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken weggewerkt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in De Klomp? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl of Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder bekijk je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. O.a. “apparaten uitschakelen ” en “Je vriezer waterpas zetten.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Remeha, AWB, Vaillant of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij snel met ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik bestaan er velerlei groene producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Tytsjerk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan meteen de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer daarvoor de “duurzame energie” filter. Of wil jij energiepakketten met o.a. groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Meer en meer huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om dit te weten te komen lees je het klantcijfer en de laatste reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven De Klomp.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bestudeer eerst jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Klomp is nu via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan toenemen in het geval je een boel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Montfoort afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemers maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in De Klomp gebeurt ook door te beleggen in verantwoorde systemen zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten De Klomp vergelijken Vandaag nog een stroom en gas abonnement aanvragen & afsluiten