Gas en licht vergelijken De Heen Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energiekosten. Vandaar loont het om te checken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in De Heen vergelijken? Voer je adres en ook verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door de vergelijker kan je snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Heen [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Steenbergen (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in De Heen kan gemakkelijk bij één aanbieder. Geholpen door de energievergelijker detecteer je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk NLE contract afsluiten).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, wind, grijs, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Kies het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in De Heen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket voldoet bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Essent, Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? In de kolommen hierna achterhaal jij actuele vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per woning. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €75 – €215. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen De Heen vegelijken. In het schema hieronder zie je de modale tarieven voor diverse woningtypes en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in De Heen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Steenbergen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €120,25 €131,75 €141
Tussenwoning €106,75 €141,25 €152,25 €162,25
Hoekwoning €129,75 €150,75 €167,75 €177,25
2 onder 1 kap €145 €169 €181,75 €192,25
Villa €179 €198 €212,75 €223
Gemiddeld €123,25 €147,25 €159 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (als. Enexis). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in De Heen? Dit is niet afhankelijk van Energieflex of Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand bekijk je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Zoals “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Remeha, Nefit, AWB of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij gemakkelijk door gebruik van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag is er keuzen uit diverse verantwoorde installaties die op lage kosten draaien. Zoals zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Twello vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan nu de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ziet nu de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van o.a. zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede recensies

Sommige huishoudens willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor lees je de gemiddelde cijfers en recente recensies van andere consumenten voor energiebedrijven De Heen.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bestudeer daarom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Heen is binnen no-time online. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn regelmatig goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Molenhoek afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in De Heen kan natuurlijk door te kiezen voor groene producten zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten De Heen vergelijken Vandaag nog een stroom en gas contract afsluiten & aanvragen