Gas en licht vergelijken Damwoude Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energiekosten. Vandaar loont het om te controleren welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Damwoude vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van de vergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Damwoude [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest fundamentele voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Dantumadiel (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Damwoude is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Aan de hand van onze tool detecteer je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Energieflex contract afsluiten).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, wind, groen uit EU, groen, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Damwoude.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is afdoende bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Essent, NLE of ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent? Hierna achterhaal je een aantal scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen flink per gezin. De maandelijkse energielasten varieert tussen €115 – €240. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Damwoude vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je de modale gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Damwoude. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Dantumadiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €121,5 €130,5 €141,75
Tussenwoning €107,25 €141,25 €153 €163,5
Hoekwoning €131,25 €151,25 €169,25 €178,25
2 onder 1 kap €146 €168,25 €183,75 €192
Villa €177,5 €198,25 €213,75 €223,75
Gemiddeld €123 €147 €159,5 €170,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (als. Liander). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. In de regel zijn stroomproblemen binnen een paar minuten verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Damwoude? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie en Vrijopnaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder zie je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je vlug door het toepassen van onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is gewoon duur. Op dit moment vind je interessante milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In ons land vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Toornwerd vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan de “duurzame energie” filter. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van o.a. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste beoordeling

Veel Nederlanders willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Hiervoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recentelijke comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Damwoude.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Check eerst de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Damwoude werkt zonder problemen online. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen hoger worden als je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Millingen aan de Rijn afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemingen zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Damwoude gebeurt ook door te kiezen voor groene installaties als zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Damwoude vergelijken Eenvoudig een gas & elektra contract afsluiten + aanvragen