Gas en licht vergelijken Cruquius Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gasverbruik beïnvloedt de energienota. Daarom is het goed om na te gaan welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Cruquius vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan je vlug de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Cruquius [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de basis voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet via een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf actief in de buurt van Haarlemmermeer (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Cruquius kan gemakkelijk bij één maatschappij. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker achterhaal jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de stappen hieronder (of check Cogas contract mei 2024).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd, grijs, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Cruquius.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? Hierna vind je onze veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen behoorlijk per huis. De maandelijkse energienota schommelt tussen €120 – €240. Probleemloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Cruquius vegelijken. In de tabel ontdek je de doorsnee energiekosten voor veel voorkomende klasse woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Cruquius. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Haarlemmermeer.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €121,25 €130,75 €143,5
Tussenwoning €108 €140,25 €155,5 €164,75
Hoekwoning €129,25 €152,25 €169,5 €177,75
2 onder 1 kap €147,5 €168 €181,25 €192
Bungalow €179,5 €200,25 €214,75 €223,25
Modaal €124,25 €144,75 €160,25 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Gebruikelijk zijn stroomproblemen binnen enkele uren verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Cruquius? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie of MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze website detecteer je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “een goede thermoskan gebruiken ” en “Zoveel mogelijk dubbel glas.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je à la minute door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Heden ten dage is er keuzen uit interessante verantwoorde systemen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Tirns vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan gemakkelijk de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van o.a. groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste klantervaring

Veel woningeigenaren willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om hier achter te komen check je de gemiddelde cijfers en actuele reviews van afnemers voor energiebedrijven Cruquius.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Cruquius werkt simpelweg door het internet. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan flink oplopen op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Midsland afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Cruquius gebeurt ook door te gaan voor verantwoorde producten zoals biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Cruquius vergelijken Nu een licht & gas abonnement afsluiten & aanvragen