Gas en licht vergelijken Coevorden Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energierekening. Daarom is het slim om te controleren welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Direct gas en licht leveranciers in Coevorden vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. de vergelijker kun je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Coevorden [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van één verzamel contract. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Coevorden (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Coevorden doe je wel bij één partij. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check Vrijopnaam contract mei 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, groen, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Coevorden.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij Mijn Aansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Essent of Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers? Onderstaand achterhaal je actuele veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €110 – €185. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Coevorden vegelijken. In onderstaand schema detecteer je de gemiddelde tarieven voor populaire woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Coevorden. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel vind je het verwachte energieverbruik in de regio Coevorden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €120,25 €132,25 €142
Tussenwoning €107,5 €141,5 €153,25 €162,5
Hoekwoning €131,25 €149,25 €167 €177,5
2 onder 1 kap €147,25 €168,5 €181,5 €192
Bungalow €176,5 €199,25 €215 €223,25
Modaal €123,75 €145,75 €161 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Doorgaans zijn stroomproblemen in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Coevorden? Of je nu klant bent bij Allure Energie en/of Leon Zeewolde: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina zie je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “het gebruik van lichtdimmers ” en “De verwarmingsbuizen isoleren.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Nefit, Atag, Intergas of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat direct via onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kan je profiteren van aantrekkelijke “groene” installaties die goedkoop verwarmen. Onder andere zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Holland kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Tiendeveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan binnen no-time de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem daarvoor het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom met bijv. groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Opvallend veel woningeigenaren willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het klantcijfer en actuele reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Coevorden.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Coevorden werkt moeiteloos in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn aanzienlijk scherper dan die voor consumenten. De compensatie kan hoger worden op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Middelburg afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Coevorden kan natuurlijk door te beleggen in duurzame producten zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Coevorden vergelijken Probleemloos een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten