Gas en licht vergelijken Castenray Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gasverbruik drukt zwaar op de energiekosten. Vandaar is het goed om te zien welke energieaanbieder het goedkoopste is. Nu gas en licht leveranciers in Castenray vergelijken? Voer je adres plus verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Castenray [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest belangrijke aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een totaal abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Venray (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Castenray doen de meesten bij één leverancier. Door gebruik te maken van onze tool detecteer je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk Pure Energie contract april 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit EU, groen uit NL, zon, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Castenray.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is passend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Eneco of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent? In de volgende lijst zie je diverse veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren wel per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €90 – €215. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Castenray vegelijken. Onderstaand achterhaal je aannemelijke kosten voor populaire soorten huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Castenray. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Venray.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €123 €132,75 €142,75
Tussenwoning €106,75 €141,25 €152,5 €164
Hoekwoning €130,75 €149,25 €166,5 €176,5
2 onder 1 kap €144,5 €169,5 €184 €191,25
Bungalow €178 €198,5 €214,5 €223,5
Standaard €124,5 €146,25 €159,25 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Westland Infra). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Vaak is een stroomprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Castenray? Dit is niet afhankelijk van Fenor of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Bijgaand detecteer je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, Intergas, Atag of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit gemakkelijk door gebruik te maken van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van verschillende groene energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In ons land zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Teuge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij spot onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten met bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Enkele contractanten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om hier achter te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recente meningen van klanten voor energiebedrijven Castenray.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk daarom het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Castenray gaat eenvoudig door het internet. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn soms lager vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen hoger worden in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Meteren afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Castenray? Dat kan door een belang te nemen in duurzame systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Castenray vergelijken Makkelijk & snel een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten