Gas en licht vergelijken Burum Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energienota. Vandaar is het geen gek idee om te zien welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Burum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van onze tool kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal jij onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Burum [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest vitale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van één verzamel contract. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Kollumerland en Nieuwkruisland (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Burum kan gelukkig wel bij één leverancier. Via de gaslicht-vergelijker detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Volg de stappen hieronder (of check Innova Energie contract maart 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL, grijs, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Burum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit voldoet in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent? In de volgende lijst bekijk jij actuele scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen flink per huis. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €75 – €200. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Burum vegelijken. Hierna zie je mogelijke gas-licht kosten voor verschillende klasse woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Burum. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €122 €131,5 €142,5
Tussenwoning €108,25 €139,25 €154 €165
Hoekwoning €130,75 €150,5 €167 €178,5
2 onder 1 kap €144,5 €168,5 €181,5 €194,5
Landhuis €178 €198 €213 €221,75
Modaal €124,25 €146,75 €158,75 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Vaak is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Burum? Of je nu klant bent bij Clean Energy of UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website bekijk jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “korter douchen ” en “Zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, Intergas of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je eenvoudig met ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van interessante duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In ons land vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Ternaard vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan zonder problemen de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van onder andere zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste klantervaring

Veel contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Daarvoor check je het klantcijfer en recente recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Burum.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Check als eerste jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Burum gaat vandaag nog via de pc. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De tarieven worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn doorgaans gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan flink oplopen als je een boel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Meliskerke afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemers willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Burum? Dat kan door geld te steken in groene energiebronnen zoals pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Burum vergelijken Probleemloos een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten