Gas en licht vergelijken Burdaard Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op je energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Burdaard vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Aan de hand van de vergelijker kan je als consument snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Burdaard [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Ferwerderadiel (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Burdaard kan gelukkig wel bij één bedrijf. Dankzij de energievergelijker vind je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Energieflex contract juni 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen, groen uit EU, groen uit NL, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Burdaard.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie, Essent of Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna bekijk je actuele top energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen wel per woning. De maandelijkse energierekening varieert tussen €75 en €175. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Burdaard vegelijken. Hieronder bekijk je mogelijke prijzen voor verschillende klasse woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Burdaard. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Ferwerderadiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121,75 €133,25 €140,75
Tussenwoning €107,25 €141,25 €155,25 €163,5
Hoekwoning €131,25 €152 €166,5 €178,25
2 onder 1 kap €145,5 €170,25 €182,25 €191,75
Vrijstaand €179,25 €199,5 €214 €223,5
Modaal €124 €145,25 €158,75 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Burdaard? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl of Qurrent: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand zie je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “apparaten uitschakelen ” en “Nooit het licht onnodig aan laten staan.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Atag, Intergas of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Kies voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit eenvoudig door het toepassen van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Tegenwoordig vind je allerlei verantwoorde installaties die op lage kosten draaien. Zoals pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In ons land zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Terborg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval direct de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer daarvoor de “duurzame energie” filter. Of willen jullie energiepakketten met 0groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Beste waardering

Een deel van de huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar de gemiddelde cijfers en actuele reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Burdaard.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Check als eerste de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Burdaard werkt nu online. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Meerstad afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Burdaard is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Burdaard vergelijken Snel online een licht & gas abonnement afsluiten & aanvragen