Gas en licht vergelijken Bunschoten-Spakenburg Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas beïnvloedt jouw energierekening. Hierom is het verstandig om te controleren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Bunschoten-Spakenburg vergelijken? Vul jouw locatie plus geschatte verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bunschoten-Spakenburg [Update december 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één compleet abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de regio Bunschoten (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Bunschoten-Spakenburg is gewoon mogelijk bij één organisatie. Aan de hand van de energievergelijker achterhaal jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Energiedirect.nl contract december 2023).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Utrecht).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, grijs, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor december 2023.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Bunschoten-Spakenburg.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is toereikend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten december 2023

Ken jij Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE, Eneco of ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie? Hierna achterhaal je de scherpe pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren enorm per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €95 – €160. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Bunschoten-Spakenburg vegelijken. Hieronder ontdek je geschatte energiekosten voor diverse woningtypes en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Bunschoten-Spakenburg. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Bunschoten.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €123 €131,5 €143,5
Tussenwoning €106,5 €139,75 €153 €163
Hoekwoning €131,25 €149,75 €167,5 €176,5
2 onder 1 kap €145 €168 €184 €192,25
Landhuis €178,25 €200 €214,25 €223,75
Doorsnee €122 €146,25 €161,25 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (denk aan Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen is zo’n storing heel erg snel beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Bunschoten-Spakenburg? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie en Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website vind jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “let op het energielabel ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Atag, AWB of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit gemakkelijk op basis van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage kan je profiteren van allerlei groene oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Terband vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Utrecht) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende ratings

Enkele mensen hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Daarvoor lees je het klantcijfer en nieuwe reviews van afnemers voor energiebedrijven Bunschoten-Spakenburg.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Analyseer eerst de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bunschoten-Spakenburg kan moeiteloos via internet. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan flink oplopen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een stukje van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Meerssen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Bunschoten-Spakenburg is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke energiebronnen zoals o.a. biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Bunschoten-Spakenburg vergelijken Eenvoudig een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen