Gas en licht vergelijken Budel Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gasverbruik beïnvloedt de energienota. Hierdoor is het goed om te checken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Budel vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Budel [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest onmisbare aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. één verzamel contract. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Cranendonck (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Budel kan gemakkelijk bij één partij. Door gebruik te maken van onze tool bekijk jij de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Cogas).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, groen, grijs, groen uit NL, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Budel.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor NLE, Eneco, Vattenfall, Essent, Pure Energie of Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio? Hieronder vind jij diverse scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren aanmerkelijk per woning. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €85 en €250. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Budel vegelijken. Onderstaand bekijk je de gemiddelde tarieven voor enkele klasse woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Budel. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Cranendonck.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €120,5 €133,25 €140,75
Tussenwoning €108,25 €140 €155,5 €163,5
Hoekwoning €131 €152 €166,75 €178,25
2 onder 1 kap €147 €167,75 €183,5 €193,5
Villa €177,75 €199,25 €214 €224,25
Modaal €123,5 €147,25 €159,25 €170,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen in no-time opgelost. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Budel? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex of NLE: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Neem kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij snel via onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kan je profiteren van meerdere groene energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. O.a. biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Tegelen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan nu de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft meteen de goedkoopste aanbieder (actief in Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste ratings

Opvallend veel mensen kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en recentelijke reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Budel.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Check dus de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Budel werkt à la minute via de pc. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn regelmatig gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan flink oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Mastenbroek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Budel kan natuurlijk door te gaan voor groene producten als zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Budel vergelijken Nu een elektra en gas contract aanvragen + afsluiten