Gas en licht vergelijken Bronnegerveen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Om die reden is het slim om te bekijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Bronnegerveen vergelijken? Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kan jij snel de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bronnegerveen [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest cruciale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Borger-Odoorn (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Bronnegerveen kan gemakkelijk bij één leverancier. Geholpen door de energievergelijker tref jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Qwint).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Bronnegerveen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom voldoet bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Essent, Greenchoice, Pure Energie, NLE of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? Hierna bekijk jij de huidige kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De kosten verschillen aanzienlijk per gezin. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €75 en €185. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Bronnegerveen vegelijken. In onderstaand schema detecteer je mogelijke kosten voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Bronnegerveen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €121,5 €130,75 €143,5
Tussenwoning €107,25 €139 €154 €165,25
Hoekwoning €130,75 €150,25 €167 €178,75
2 onder 1 kap €145,25 €169,25 €182,5 €191,75
Vrijstaand €179 €200,25 €215 €223,25
Standaard €121,25 €147 €160,75 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter is zo’n storing in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Bronnegerveen? Dit is niet afhankelijk van E.ON en/of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna bekijk je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “kouder douchen ” en “Laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Atag, Nefit, AWB of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij gemakkelijk middels onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Op dit moment vind je veel duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Nederland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Swifterbant vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan nu de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet snel de goedkoopste maatschappij (actief in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer hiervoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van 0windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Een deel van de contractanten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Daarvoor kijk je naar de totale beoordeling en de laatste comments van andere consumenten voor energiebedrijven Bronnegerveen.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk eerst de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bronnegerveen kan probleemloos via de pc. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn een stuk voordeliger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan sterk oplopen als je veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Mariënvelde afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Bronnegerveen gebeurt ook door te gaan voor verantwoorde energiebronnen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Bronnegerveen vergelijken Eenvoudig een elektra en gas contract aanvragen + afsluiten