Gas en licht vergelijken Brielle Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energiekosten. Daarom is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Brielle vergelijken? Geef je woongegevens & energieverbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Brielle [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest vitale aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf actief in de buurt van Brielle (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Brielle doen de meesten bij één partij. Door gebruik te maken van deze website vind je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Greenchoice).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen, groen uit NL, grijs, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Brielle.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent? In de volgende lijst achterhaal je de huidige veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen wel per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €80 tot €180. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Brielle vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij aannemelijke gas-licht kosten voor verschillende soorten huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Brielle. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Brielle.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €123,25 €133,5 €142,75
Tussenwoning €108,75 €138,25 €153 €162,5
Hoekwoning €131 €150,25 €166,25 €178,25
2 onder 1 kap €145,5 €170 €183 €194,5
Bungalow €179,5 €200,5 €213 €222
Standaard €123,5 €145 €160,5 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Gewoonlijk is zo’n storing in no-time opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Brielle? Dit is niet afhankelijk van DELTA en Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand ontdek je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “gebruik niet de standby modus ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Atag, Intergas, AWB of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat gemakkelijk op basis van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment bestaan er meerdere “groene” energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Strijen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval gemakkelijk de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met bijv. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende reviews

Opvallend veel huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie wil iedereen. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het cijfer en actuele reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Brielle.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk om die reden de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Brielle kan binnen no-time in een online omgeving. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn soms scherper dan het tarief voor de normale consument. De korting kan groter worden als je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Makkum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Brielle kan natuurlijk door geld te steken in duurzame producten als pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Brielle vergelijken Gemakkelijk een elektra & gas abonnement afsluiten & aanvragen