Gas en licht vergelijken Breukeleveen Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energierekening. Vandaar is het verstandig om te analyseren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Meteen gas en licht leveranciers in Breukeleveen vergelijken? Geef je woongegevens + verbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Breukeleveen [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier uit de omgeving Wijdemeren (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Breukeleveen kan gemakkelijk bij één aanbieder. Dankzij de gaslicht-vergelijker bekijk jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check Fenor).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, zon, groen uit EU, grijs, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Breukeleveen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water regel je via MijnAansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE, Vattenfall of Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Qurrent? In de kolommen hierna vind jij actuele meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren wel per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €115 tot €155. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Breukeleveen vegelijken. Hieronder achterhaal je de nominale kosten voor enkele type huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Breukeleveen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Wijdemeren.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €121,75 €132,75 €143
Tussenwoning €107,25 €138,5 €153 €162,25
Hoekwoning €130,75 €151,25 €168,75 €177,5
2 onder 1 kap €147,5 €168,75 €183,5 €191,5
Landhuis €176,5 €198,75 €215 €222
Modaal €121,5 €145 €160,75 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Gebruikelijk zijn stroomproblemen heel erg snel gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Breukeleveen? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond en Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website vind je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Je CV-pomp een stuk lager zetten.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Nefit of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat direct door gebruik van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is gewoon duur. Op het ogenblik kan je profiteren van interessante verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Wil jij graag een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Strijbeek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen met bronnen zoals windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste waardering

Sommige mensen willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het cijfer en nieuwe meningen van klanten voor energiebedrijven Breukeleveen.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk als eerste het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Breukeleveen kan binnen no-time door het internet. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn doorgaans lager dan de particuliere tarieven. De bonus kan groter worden in het geval je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het aandeel van het privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Makkinga afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke klanten maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Breukeleveen gebeurt ook door te kiezen voor “groene” producten zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Breukeleveen vergelijken Snel een elektra en gas abonnement aanvragen en afsluiten