Gas en licht vergelijken Breezand Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas drukt zwaar op de energienota. Hierom is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vlug gas en licht leveranciers in Breezand vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind jij probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Breezand [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de provincie Hollands Kroon (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Breezand doen de meesten bij één organisatie. Dankzij onze tool achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de stappen hieronder (of check Energiedirect.nl).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Breezand.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water regel je via MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit voldoet wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, NLE, Essent, Eneco, Pure Energie of Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent? In de kolommen hierna zie je de scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen behoorlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €85 – €170. Nu jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Breezand vegelijken. Onderstaand bekijk je de modale kosten voor verschillende soorten huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Breezand. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Hollands Kroon.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €121 €131,5 €140,75
Tussenwoning €107 €139 €155,5 €164,5
Hoekwoning €129,25 €151,5 €168 €178,25
2 onder 1 kap €146,5 €170,5 €182 €194,25
Villa €178,5 €197,75 €215,25 €221,25
Doorsnee €121,25 €147,5 €160 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Breezand? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie of Qwint: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Minder vaak een warm bad nemen.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Intergas of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat eenvoudig d.m.v. onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Tegenwoordig bestaan er veel milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. Bijv. zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Stoutenburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval nu de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Noord-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste recensies

Veel contractanten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen kijk je naar het eindcijfer en recentelijke recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Breezand.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Controleer als eerste de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Breezand gaat vandaag nog door het internet. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn soms scherper dan de particuliere tarieven. De korting kan flink oplopen op het moment dat je meer gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Maassluis afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Breezand is ook mogelijk door te beleggen in verantwoorde oplossingen zoals zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Breezand vergelijken Makkelijk & snel een elektra & gas abonnement aanvragen + afsluiten