Gas en licht vergelijken Bourtange Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas dat je verstookt zie je terug in jouw energiekosten. Daarom loont het om te bekijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Bourtange vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bourtange [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest fundamentele aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving Vlagtwedde (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Bourtange doen de meesten bij één bedrijf. Dankzij de vergelijker vind je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de stappen hieronder (of check actie Enexis).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit NL, groen, wind, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Bourtange.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Essent, Eneco, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de volgende lijst vind jij onze veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energienota varieert tussen €95 tot €180. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Bourtange vegelijken. Hierna tref je de nominale prijzen voor populaire klasse woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Bourtange. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel ontdek je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Vlagtwedde.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €123 €131 €141,5
Tussenwoning €107 €139,75 €152,25 €163
Hoekwoning €132,25 €152,25 €169,25 €176,5
2 onder 1 kap €147,25 €168,25 €183,5 €192,5
Vrijstaand €177,25 €198,25 €214 €222,75
Modaal €123,5 €145,25 €158,75 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Bourtange? Dit is nooit exclusief te wijten aan E.ON of Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina achterhaal jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “een afwasteil gebruiken ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Intergas, Vaillant, Atag of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Bestel kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit moeiteloos aan de hand van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment kun jij gebruik maken van aantrekkelijke groene producten die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Stegeren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan nu de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten met bijv. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Hoogste klantervaring

Een deel van de mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en transparantie zijn belangrijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het cijfer en betrouwbare beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Bourtange.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bourtange kan onmiddellijk via de pc. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn vaak scherper dan die voor consumenten. De compensatie kan hoger worden als je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van je privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Lytsewierrum afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemers zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Bourtange? Doe dit door te investeren in milieuvriendelijke producten als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Bourtange vergelijken Makkelijk & snel een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten