Gas en licht vergelijken Boksum Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energienota. Daarom is het geen gek idee om na te gaan welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Boksum vergelijken? Vul jouw locatie & verbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kun je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Boksum [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de allerbelangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één verzamel contract. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Menameradiel (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Boksum kan gelukkig wel bij één leverancier. Op basis van de gaslicht-vergelijker zie je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check actie Fenor).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, groen uit NL, groen, wind, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Boksum.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco of ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? In de volgende lijst achterhaal jij de scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten verschillen enorm per gezin. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €105 – €165. Snel de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Boksum vegelijken. In de tabel vind je de doorsnee energiekosten voor verschillende klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Boksum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder vind je het verwachte energieverbruik in de regio Menameradiel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €123,25 €132,75 €142,25
Tussenwoning €106,5 €139,5 €155,25 €164,75
Hoekwoning €132,5 €150 €168,75 €177,25
2 onder 1 kap €146 €170,25 €182,5 €193
Landhuis €176,5 €199,25 €213 €221,5
Gemiddeld €122,75 €147,25 €159,75 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Boksum? Of je nu stroom afneemt bij Essent of Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand vind je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Atag of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij onmiddellijk aan de hand van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Op het ogenblik vind je allerlei verantwoorde installaties die goedkoper in gebruik zijn. O.a. warmtenet, pelletkachel, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket St. Annaparochie vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan nu de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan zeker de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Enkele contractanten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en heldere communicatie zijn belangrijk. Daarvoor lees je het klantcijfer en de laatste reviews van afnemers voor energiebedrijven Boksum.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check dus jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Boksum kan simpelweg in een online omgeving. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkoperdan de particuliere tarieven. De korting kan flink oplopen als je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Loozen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Boksum is ook mogelijk door te beleggen in “groene” energiebronnen zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Boksum vergelijken Vandaag nog een stroom & gas contract afsluiten + aanvragen