Gas en licht vergelijken Boer Direct leveranciers vergelijken en bespaar €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas kom je weer tegen in jouw energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Boer vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & geschatte verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Boer [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest fundamentele aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf werkzaam rondom Franekeradeel (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Boer is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Middels de energievergelijker vind je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek actie Energiedirect.nl).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, co2 gecompenseerd, groen, zon, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Boer.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio? Hieronder detecteer je een aantal kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten fluctueren behoorlijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €90 tot €170. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Boer vegelijken. In de tabel detecteer je geschatte gas-licht kosten voor populaire soorten huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Boer. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Franekeradeel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €122,5 €130,75 €140,25
Tussenwoning €108 €140,75 €154,75 €165,25
Hoekwoning €129,25 €149,25 €166,25 €179,25
2 onder 1 kap €144,75 €168,5 €181,75 €192,75
Bungalow €178,25 €198,75 €213,5 €223
Gemiddeld €123,75 €147,5 €161 €168,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (zoals Endinet Groep). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Boer? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond of Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand ontdek je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “het gebruik van lichtdimmers ” en “Let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.” Of neem een HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Nefit of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat zonder problemen door gebruik van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is een kostbaar proces. Heden ten dage zijn er diverse duurzame energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals biomassaketel, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Sprang-Capelle vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan moeiteloos de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij spot binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer hiervoor de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten op basis van 0groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende recensies

Meer en meer huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om hier achter te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recentelijke comments van klanten voor energiebedrijven Boer.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer hierom de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Boer werkt à la minute online. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden omschreven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen als je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Loon afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Boer? Dat kan door te gaan voor “groene” installaties zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Boer vergelijken A la minute een gas & licht abonnement afsluiten & aanvragen