Gas en licht vergelijken Loon Vergelijk alle leveranciers en bespaar €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in de energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om te zien welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Loon vergelijken? Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in. Op basis van de energievergelijker kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand ontdek je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Loon [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de allerbelangrijkste aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een alles-in-één pakket. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Assen (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Loon doen de meesten bij één aanbieder. Op basis van deze website ontdek je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met de stappen hieronder (of check overstappen naar Eneco).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Loon.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket voldoet bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice of Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? In de kolommen hierna bekijk jij actuele vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen enorm per huishouden. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €75 – €185. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Loon vegelijken. Hieronder zie je de nominale gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Loon. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Assen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €122,25 €131,5 €140,25
Tussenwoning €107,5 €140,5 €154,25 €162,25
Hoekwoning €129,75 €150,75 €169,5 €176,75
2 onder 1 kap €147,25 €167,25 €183,5 €191,5
Vrijstaand €177,75 €199,75 €214,5 €223,5
Doorsnee €121,5 €145,25 €158,75 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Door de bank genomen is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Loon? Of je nu klant bent bij Energieflex en Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand bekijk jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “De verwarmingsbuizen isoleren.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Nefit of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Selecteer kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij ogenblikkelijk aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik is er keuzen uit veel groene producten die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier is het beste? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Denekamp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan zonder problemen de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier (die levert in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar energiepakketten met bronnen als windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Sommige mensen willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om hier achter te komen raadpleeg je het eindcijfer en actuele reviews van klanten voor energiebedrijven Loon.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer daarom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Loon werkt simpelweg door het internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn soms lager dan die voor consumenten. Het voordeel kan groter worden in het geval je een boel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Vredepeel afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: zakelijke gebruikers willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Loon gebeurt ook door te beleggen in milieuvriendelijke installaties als biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Loon vergelijken Nu een elektra en gas abonnement afsluiten & aanvragen