Gas en licht vergelijken Blije Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierom is het slim om te achterhalen welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Blije vergelijken? Voer je adres en verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Blije [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één verzamel contract. Water krijg je van een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Ferwerderadiel (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Blije doen de meesten bij één maatschappij. Met behulp van de energievergelijker achterhaal jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over oversluiten RENDO Netwerken).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, zon, wind, grijs, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Spot het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Blije.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is passend bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met Vattenfall, Essent, Eneco, Greenchoice, NLE of Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de kolommen hierna achterhaal je de huidige kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten variëren enorm per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €110 en €240. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Blije vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de gemiddelde prijzen voor populaire type huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Blije. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand tref jij het verwachte energieverbruik in de regio Ferwerderadiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €123 €132,25 €142,5
Tussenwoning €107,25 €140 €154 €164,25
Hoekwoning €132 €149,5 €166,5 €179,25
2 onder 1 kap €144,25 €168,75 €183,25 €194,25
Bungalow €179,5 €199,25 €215,5 €222,25
Doorsnee €121,5 €145,75 €161,25 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Blije? Of je nu stroom afneemt bij Energieflex en/of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten beperken kan op verschillende manieren. Hieronder tref jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “korter douchen ” en “Bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, AWB, Remeha, Atag of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je snel door middel van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag zijn er interessante verantwoorde installaties die goedkoop verwarmen. Bijv. biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Spaarndam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan gemakkelijk de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt vlug de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Friesland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas met bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Beste klantervaring

Opvallend veel consumenten kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het eindcijfer en betrouwbare beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Blije.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer altijd de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Blije kan gemakkelijk via de pc. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn vaak goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Lobith afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Blije gebeurt ook door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Blije vergelijken Nu een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten