Gas en licht vergelijken Beuningen Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energienota. Hierom is het verstandig om te checken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Nu gas en licht leveranciers in Beuningen vergelijken? Vul jouw locatie plus verwachte gas-licht verbruik in. Via de energievergelijker kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind jij probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Beuningen [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest belangrijke aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf uit de omgeving Losser (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Beuningen kan gelukkig wel bij één partij. D.m.v. deze website achterhaal je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de stappen hieronder (of check oversluiten Greenchoice).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, zon, groen, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Spot de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Beuningen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket voldoet bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers? In de volgende lijst detecteer je actuele meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen aanmerkelijk per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €85 – €235. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Doe dit met de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Beuningen vegelijken. In het schema hieronder vind je aannemelijke gas-licht kosten voor diverse soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Beuningen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder vind je het verwachte energieverbruik in de regio Losser.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €121,25 €133,25 €141,5
Tussenwoning €107,25 €138,5 €152,75 €164,25
Hoekwoning €131,75 €151,5 €166,25 €177
2 onder 1 kap €147,5 €170,25 €181,25 €191,25
Landhuis €177,5 €199 €213,75 €223,75
Gemiddeld €122,75 €146,25 €160 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Door de bank genomen is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Beuningen? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Bijgaand ontdek je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Zoals “nemen van ledverlichting ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) droger koopt.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je probleemloos door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is gewoon duur. Tegenwoordig zijn er allerlei groene energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Op dit moment vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Slijkenburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval à la minute de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer hiervoor als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende waardering

Sommige consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je de totale beoordeling en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Beuningen.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Controleer altijd het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Beuningen werkt simpelweg in een online omgeving. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn een stuk scherper dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen toenemen als je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Liempde afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel ondernemingen gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Beuningen? Dat kan door te gaan voor verantwoorde installaties als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Beuningen vergelijken Direct een gas en elektra abonnement afsluiten + aanvragen