Gas en licht vergelijken Beringe Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Beringe vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en energieverbruik in. Aan de hand van onze tool kun je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Beringe [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van een totaal abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Peel en Maas (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Beringe kan gemakkelijk bij één bedrijf. Middels gaslichtafsluiten.nl tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek oversluiten Clean Energy).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Beringe.

Nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie, Essent of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, ENGIE? Hieronder tref jij de huidige populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen aanmerkelijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €75 – €150. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Beringe vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal jij de gemiddelde gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Beringe. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder ontdek je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Peel en Maas.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,25 €131,25 €141
Tussenwoning €106,75 €141 €153,75 €165,25
Hoekwoning €129,25 €150,75 €167 €177,25
2 onder 1 kap €146,75 €167,75 €183,75 €194,25
Landhuis €177 €197,25 €215,25 €222,25
Modaal €124 €145,75 €158,75 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (als. Enexis). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Normaal is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Beringe? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy en Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie beperken kan op verschillende manieren. Bijgaand bekijk je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “wassen op 30 graden ” en “Je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Nefit, Remeha of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat regel je moeiteloos op basis van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig vind je verschillende verantwoorde producten die op lage kosten draaien. Denk aan warmtenet, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Nederland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Sirjansland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan probleemloos de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt probleemloos de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Limburg) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan de optie “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten met bronnen als groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Sommige Nederlanders willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om hier achter te komen lees je de gemiddelde cijfers en de laatste recensies van afnemers voor energiebedrijven Beringe.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk dus de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Beringe kan meteen door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan flink oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Leur afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Beringe gebeurt ook door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Beringe vergelijken Nu een elektra en gas abonnement aanvragen & afsluiten