Gas en licht vergelijken Leur Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het verstookte gas beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder het goedkoopste is. Nu gas en licht leveranciers in Leur vergelijken? Vul postcode + huisnummer & geschatte verbruik in. Door middel van deze website kun je snel de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Leur [Update september 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Wijchen (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Leur kan gelukkig wel bij één maatschappij. Geholpen door de gaslicht-vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk Budget Energie voor gas en stroom).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Gelderland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, zon, wind, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Leur.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten september 2023

Ken jij Pure Energie, Greenchoice, Essent, Vattenfall, NLE of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? Hierna vind je de huidige scherpe energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen nogal per woning. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €90 – €250. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Leur vegelijken. In de tabel vind jij aannemelijke prijzen voor enkele klasse woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Leur. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Wijchen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €122,5 €132,25 €142
Tussenwoning €109,5 €140,75 €154 €165,5
Hoekwoning €130,75 €152,25 €166,75 €178,5
2 onder 1 kap €146,75 €167,25 €182,5 €194,5
Vrijstaand €179,25 €199 €213 €223
Modaal €124 €145 €160 €170,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie is zo’n storing in no-time beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Leur? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie en UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder ontdek je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Atag, Remeha of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij à la minute door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Heden ten dage zijn er allerlei milieuvriendelijke systemen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket De Meern vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan vandaag nog de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt meteen de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met bronnen zoals windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste ratings

Een groeiend aantal huishoudens willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om hier achter te komen check je de totale beoordeling en betrouwbare comments van klanten voor energiebedrijven Leur.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk om die reden de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Leur kan snel via de pc. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden als je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Veulen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Leur kan natuurlijk door een belang te nemen in milieuvriendelijke installaties zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Leur vergelijken Nu een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten