Gas en licht vergelijken De Meern Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het verstookte gas drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. À la minute gas en licht leveranciers in De Meern vergelijken? Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Meern [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Utrecht (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in De Meern kan gemakkelijk bij één leverancier. Middels gaslichtafsluiten.nl bekijk je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Begin nu met de stappen hieronder (of check Enexis contract afsluiten).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Utrecht).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, groen, co2 gecompenseerd, grijs, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit De Meern.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra registreer je bij MijnAansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent? Onderstaand bekijk je onze vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €115 tot €240. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen De Meern vegelijken. In onderstaand schema tref je de doorsnee kosten voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in De Meern. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder bekijk je een inschatting van het energieverbruik in de regio Utrecht.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121,25 €131,5 €141,5
Tussenwoning €108,5 €138,25 €154 €164,5
Hoekwoning €130,5 €151,25 €167,25 €176,5
2 onder 1 kap €145,25 €170 €184 €192
Vrijstaand €176,25 €200,5 €214,5 €223
Modaal €122,75 €145,25 €158,25 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Normaliter is een stroomprobleem heel erg snel beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in De Meern? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder tref je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “kouder douchen ” en “Niet een te grote koelkast kopen.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, Nefit of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je vlug met onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment zijn er aantrekkelijke milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonneboiler, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Tegenwoordig zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier is het beste? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Udenhout vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval vlug de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je bekijkt vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Utrecht) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan zeker het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met 0windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste recensies

Enkele contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recente reviews van klanten voor energiebedrijven De Meern.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Check altijd jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Meern gaat simpelweg in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk lager dan de particuliere tarieven. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Muiden afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemers gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in De Meern? Dat kan door te kiezen voor duurzame energiebronnen als zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten De Meern vergelijken Makkelijk & snel een licht en gas contract afsluiten en aanvragen