Gas en licht vergelijken Beek en Donk Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Beek en Donk vergelijken? Voer je adres en ook geschatte verbruik in. Door middel van de energievergelijker kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Beek en Donk [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de belangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet in een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving Laarbeek (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Beek en Donk kan gelukkig wel bij één bedrijf. Op basis van de energievergelijker bekijk je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek overstappen Clean Energy).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, zon, wind, groen, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Beek en Donk.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met Eneco, NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice of Oxxio, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie? In de opsomming bekijk jij diverse veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €85 en €185. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Beek en Donk vegelijken. In het schema hieronder vind je de nominale kosten voor enkele klasse woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Beek en Donk. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Laarbeek.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €121,75 €131,5 €140,75
Tussenwoning €107,75 €138,25 €152,25 €162,5
Hoekwoning €130 €150,5 €167,25 €176,75
2 onder 1 kap €147 €168 €181,25 €193
Vrijstaand €179,5 €200,25 €212,25 €222
Doorsnee €124,5 €145,25 €158,75 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Beek en Donk? Of je nu stroom afneemt bij Fenor of HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website bekijk je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “let op het energielabel ” en “De verwarmingsbuizen isoleren.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, Vaillant of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je snel aan de hand van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van diverse groene oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijv. infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Schraard vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan moeiteloos de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Hiervoor kan je kijken naar het cijfer en de laatste comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Beek en Donk.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer eerst de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Beek en Donk werkt vandaag nog via internet. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn een stuk voordeliger dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan flink oplopen als je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Langeveen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemers zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Beek en Donk gebeurt ook door een belang te nemen in milieuvriendelijke systemen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Op deze manier draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Beek en Donk vergelijken Snel online een gas & licht contract aanvragen & afsluiten