Gas en licht vergelijken Baard Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas dat je verstookt zie je terug in jouw energiekosten. Om die reden is het goed om te bekijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Baard vergelijken? Voer je adres en ook verbruik in. Middels de vergelijker kan jij meteen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Baard [Update september 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een totaal abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de regio Littenseradiel (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Baard is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Aan de hand van onze tool zie je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk opzeggen Clean Energy).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, grijs, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Baard.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is passend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten september 2023

Weet je alles al van Essent, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Eneco of ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl? Hieronder detecteer je een aantal scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen behoorlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €95 – €195. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit via de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Baard vegelijken. Hierna ontdek je geschatte kosten voor populaire soorten huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Baard. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €120,5 €133,25 €143,5
Tussenwoning €107,25 €141,5 €154,5 €162,5
Hoekwoning €130,5 €151,5 €166,5 €177,5
2 onder 1 kap €145,75 €169,75 €183,75 €192,25
Bungalow €178,5 €200 €213,75 €222,25
Doorsnee €122,75 €145 €159,5 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Meestal zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Baard? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice en/of NLE: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder ontdek je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of koop een HR-ketel van AWB, Nefit, Intergas, Vaillant of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Selecteer een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat nu door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik vind je allerlei milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. Zoals warmtenet, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Schalsum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval eenvoudig de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je doorzoekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende klantervaring

Veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Daarvoor kijk je naar de totale beoordeling en nieuwe comments van afnemers voor energiebedrijven Baard.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer om die reden de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Baard gaat nu via internet. We zien steeds meer B2B contracten. De prijzen kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn doorgaans gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen sterk oplopen als je een boel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Koudum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Baard? Doe dit door een belang te nemen in duurzame oplossingen als pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zodoende draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Baard vergelijken Simpel een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen