Gas en licht vergelijken Ansen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas dat je verstookt beïnvloedt de energienota. Daarom is het goed om na te gaan welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Meteen gas en licht leveranciers in Ansen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook geschatte verbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ansen [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier uit de omgeving De Wolden (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Ansen is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Middels de vergelijker vind je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk abonnementen van Innova Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen uit NL, groen, wind, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Ansen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio? Hieronder bekijk je de huidige kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen behoorlijk per huis. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €115 – €225. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Ansen vegelijken. Hieronder tref jij aannemelijke gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Ansen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio De Wolden.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €123,25 €132 €142
Tussenwoning €108,75 €140,75 €155,5 €163,25
Hoekwoning €130,5 €150,75 €166,5 €178,5
2 onder 1 kap €147,5 €167,5 €181,5 €193,75
Villa €176,75 €197,5 €214 €221,75
Standaard €123,25 €144,75 €159,5 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Meestal zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Ansen? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder bekijk je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “apparaten uitschakelen ” en “Je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.” Of koop een HR-ketel van AWB, Vaillant, Intergas, Nefit of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je gemakkelijk door gebruik van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage zijn er diverse groene installaties die op lage kosten draaien. O.a. zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In ons land kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket s-Gravendeel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval onmiddellijk de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij detecteert nu de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of wil jij gas + stroom pakketten op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Een groeiend aantal consumenten willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en heldere communicatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het eindcijfer en betrouwbare reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Ansen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk dus de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ansen kan simpelweg via de pc. Men kan kiezen uit B2B contracten. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn doorgaans gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan groter worden als je meer gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kan je aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Knegsel afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel zakelijke gebruikers kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Ansen kan natuurlijk door te investeren in “groene” oplossingen zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Ansen vergelijken Snel online een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen