Gas en licht vergelijken Anderen Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt zie je terug in de energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Direct gas en licht leveranciers in Anderen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. de vergelijker kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Anderen [Update juli 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Aa en Hunze (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Anderen is gewoon mogelijk bij één partij. Door middel van onze tool achterhaal je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over abonnementen van Clean Energy).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit NL, groen uit EU, grijs, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Anderen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice of Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? In de kolommen hierna zie je onze top energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De kosten verschillen aanzienlijk per gezin. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €110 en €230. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Anderen vegelijken. Hierna achterhaal jij de nominale energiekosten voor verschillende soorten huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Anderen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €122,25 €130,75 €142
Tussenwoning €108,75 €141,5 €154,75 €162,5
Hoekwoning €130,75 €152,5 €167,5 €179,5
2 onder 1 kap €145,25 €169,5 €183,5 €194
Bungalow €179 €199,75 €213 €222,75
Standaard €121,25 €146,5 €160 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Anderen? Dit is niet afhankelijk van E.ON en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina ontdek je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Zoals “een afwasteil gebruiken ” en “Je gaskachel goed onderhouden en ventileren.” Of koop een HR-ketel van AWB, Atag, Vaillant, Nefit of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij meteen d.m.v. onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op dit moment kun jij gebruik maken van veel groene energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Op dit moment heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Rouveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval ogenblikkelijk de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt snel de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Meer en meer consumenten willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en actuele recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Anderen.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer als eerste de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Anderen kan snel online. Je vindt veel B2B contracten. De energiekosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd scherper dan die voor consumenten. Kortingen kunnen hoger worden in het geval je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van het privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Kinnum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Anderen? Doe dit door een belang te nemen in groene producten zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Anderen vergelijken Snel online een gas en elektra contract afsluiten & aanvragen