Gas en licht vergelijken Kinnum Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat jij gebruikt zie je terug in de energiekosten. Daarom is het verstandig om te analyseren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Kinnum vergelijken? Vul jouw locatie & verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door deze website kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind je nu de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kinnum [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Terschelling (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Kinnum kan gelukkig wel bij één partij. Geholpen door deze website tref jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Budget Energie oversluiten).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Kinnum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, NLE, Greenchoice, Essent, Eneco of Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent? In de opsomming vind jij de veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanzienlijk per woning. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €115 – €230. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Kinnum vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je de modale kosten voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Kinnum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Terschelling.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €120,75 €132,5 €141,75
Tussenwoning €109 €140,25 €154,25 €165
Hoekwoning €132,5 €152 €168,25 €178
2 onder 1 kap €146,75 €168,25 €183,75 €193,5
Vrijstaand €178,25 €197,25 €215 €222
Doorsnee €124 €147,25 €158,75 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Kinnum? Dit is niet afhankelijk van Essent of Vrijopnaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Rolluiken gebruiken.” Of neem een HR-ketel van AWB, Atag, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij eenvoudig op basis van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment bestaan er allerlei “groene” oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie uitstekende service, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Boschoord vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan moeiteloos de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij bekijkt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Friesland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies daarvoor de “duurzame energie” optie. Of wil jij pakketten van gas en stroom met 0CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste beoordeling

Steeds meer consumenten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is wenselijk. Hiervoor lees je het eindcijfer en de laatste beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Kinnum.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Check als eerste de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kinnum kan eenvoudig door het internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn doorgaans voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan flink oplopen wanneer je meer gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Terherne afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: zakelijke klanten gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Kinnum gebeurt ook door te beleggen in groene energiebronnen zoals infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Kinnum vergelijken Snel een gas en elektra abonnement afsluiten en aanvragen