Gas en licht vergelijken Abcoude Nu leveranciers vergelijken en bespaar €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in je energierekening. Vandaar loont het om te vergelijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Nu gas en licht leveranciers in Abcoude vergelijken? Vul jouw locatie en verbruik in. Via de energievergelijker kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Abcoude [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier in de provincie De Ronde Venen (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Abcoude kan gemakkelijk bij één maatschappij. D.m.v. de gaslicht-vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over stroom en gas van Westland Infra).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit EU, grijs, groen, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Abcoude.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco of ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers? Onderstaand tref je de top stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen wel per woning. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €120 tot €190. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Abcoude vegelijken. In het schema hieronder tref je geschatte tarieven voor enkele soorten huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Abcoude. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio De Ronde Venen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €121,5 €133,25 €141
Tussenwoning €106,5 €141,5 €154 €162,5
Hoekwoning €129,5 €151 €167,25 €178,5
2 onder 1 kap €144,25 €167,75 €182,75 €192
Bungalow €176,75 €200 €212,25 €223,25
Modaal €123,75 €147,25 €160,25 €168,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Abcoude? Of je nu klant bent bij Allure Energie of Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Hieronder tref je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Vaillant, Nefit of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je snel door gebruik van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Op het ogenblik is er keuzen uit aantrekkelijke “groene” producten die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Nederland zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Rheden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan direct de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ziet meteen de goedkoopste leverancier (actief in Utrecht) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas licht contracten op basis van 0groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende reviews

Opvallend veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Hiervoor kijk je naar het klantcijfer en nieuwe comments van andere consumenten voor energiebedrijven Abcoude.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer als eerste de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Abcoude is binnen no-time online. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen sterk oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Jislum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer bedrijven investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Abcoude kan natuurlijk door geld te steken in “groene” systemen zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Abcoude vergelijken Gemakkelijk een elektra en gas contract aanvragen & afsluiten