Gas en licht vergelijken Zuidhorn Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gasverbruik drukt zwaar op jouw energiekosten. Daarom is het slim om te checken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vlug gas en licht leveranciers in Zuidhorn vergelijken? Vul jouw locatie plus geschatte verbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kan jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zuidhorn [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via een totaal abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de regio Zuidhorn (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Zuidhorn is gewoon mogelijk bij één partij. Door middel van onze tool vind je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over beoordeling Innova Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen uit NL, zon, wind, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Zuidhorn.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is genoeg bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Essent of Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers? In de volgende lijst bekijk jij diverse meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren aanzienlijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €115 tot €190. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Zuidhorn vegelijken. In onderstaand schema bekijk je de gemiddelde tarieven voor enkele soorten woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Zuidhorn. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Zuidhorn.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €122 €131,5 €140,75
Tussenwoning €108,5 €141,25 €153,25 €164
Hoekwoning €131,75 €152,5 €166,75 €177,75
2 onder 1 kap €147 €168,75 €181,25 €194,5
Landhuis €178 €198,5 €212,5 €222,25
Gemiddeld €123,75 €145,5 €161,25 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel beëindigd. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Zuidhorn? Dit is niet afhankelijk van Essent en/of MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota verminderen is te doen op diverse manieren. Bijgaand achterhaal jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Zoals “de verwarming omlaag doen ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, Vaillant, Remeha, Intergas of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat vandaag nog d.m.v. onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment kan je profiteren van meerdere duurzame installaties die op lage kosten draaien. Neem nou pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Petten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan eenvoudig de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Of wil jij energiepakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende klantervaring

Veel Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om dit te weten te komen lees je de totale beoordeling en actuele recensies van afnemers voor energiebedrijven Zuidhorn.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Controleer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zuidhorn kan nu door het internet. Je vindt veel B2B contracten. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans lager vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan groter worden als je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Hoogland afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Zuidhorn? Doe dit door te investeren in groene systemen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Zuidhorn vergelijken Gemakkelijk een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten