Gas en licht vergelijken Woerden Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierdoor is het goed om te controleren welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Woerden vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kun je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Woerden [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Woerden (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Woerden kan gelukkig wel bij één partij. Dankzij de gaslicht-vergelijker ontdek je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het advies van onze experts (of lees verder over ervaringen Leon Zeewolde).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Utrecht).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit EU, grijs, zon, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Woerden.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Essent, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Greenchoice of Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? Hierna detecteer je onze kwalitatieve energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren nogal per huishouden. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €95 tot €210. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Woerden vegelijken. Via de volgende tabel zie je de doorsnee prijzen voor enkele klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Woerden. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Woerden.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €122 €132,5 €142
Tussenwoning €107 €140,75 €155,5 €165,25
Hoekwoning €129,5 €149,25 €167,5 €179,5
2 onder 1 kap €147,5 €170 €181,5 €191,75
Bungalow €179,5 €198,5 €215,5 €223,75
Gemiddeld €124 €146 €161,5 €168,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Woerden? Of je nu stroom afneemt bij Clean Energy of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie verminderen kan op verschillende manieren. Op deze pagina bekijk je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Intergas, Atag, Vaillant of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit zonder problemen door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage bestaan er aantrekkelijke “groene” installaties die goedkoper in gebruik zijn. O.a. warmtenet, warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Oranjewoud vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval zonder problemen de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je spot snel de goedkoopste maatschappij (actief in Utrecht) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan zeker de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas met bijv. groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste beoordeling

Veel huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en transparantie is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recentelijke recensies van afnemers voor energiebedrijven Woerden.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bestudeer dus de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Woerden kan nu via internet. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn een stuk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden zodra je veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Hendrik-Ido-Ambacht afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Woerden gebeurt ook door een belang te nemen in “groene” installaties zoals zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Woerden vergelijken Gemakkelijk een gas & stroom contract aanvragen + afsluiten