Gas en licht vergelijken Westerbork Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het verstookte gas beïnvloedt de energienota. Vandaar loont het om te checken welke energieleverancier het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Westerbork vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Geholpen door de vergelijker kun je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk je snel de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Westerbork [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Midden-Drenthe (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Westerbork kan gemakkelijk bij één organisatie. Middels gaslichtafsluiten.nl bekijk je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek contract afsluiten bij Engie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, zon, groen, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Westerbork.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij NLE, Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice of Oxxio, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hierna bekijk jij de huidige veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen flink per woning. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €100 en €245. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Westerbork vegelijken. Hierna vind je de doorsnee kosten voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Westerbork. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel vind je het verwachte energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €120,25 €131,5 €141
Tussenwoning €108,25 €139,75 €153 €163,75
Hoekwoning €129,75 €150,75 €169 €178,5
2 onder 1 kap €146 €167,25 €183,25 €192,5
Villa €177,75 €199,75 €212,25 €223,75
Doorsnee €123 €147,5 €160 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Westerbork? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie of HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna bekijk je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “let op het energielabel ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Remeha, AWB, Nefit of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat eenvoudig door middel van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig zijn er veel “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Zoals zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan uitstekende service, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Nutter vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval eenvoudig de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Drenthe) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten met bijvoorbeeld windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Hoogste ratings

Veel mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het cijfer en recente meningen van klanten voor energiebedrijven Westerbork.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer dus het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Westerbork kan simpelweg via internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen toenemen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van het privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Hank afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Westerbork? Doe dit door te gaan voor verantwoorde installaties zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Westerbork vergelijken A la minute een stroom & gas abonnement afsluiten en aanvragen