Gas en licht vergelijken Wervershoof Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gasverbruik zie je terug in jouw energierekening. Daarom loont het om na te gaan welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Wervershoof vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wervershoof [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels één compleet abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Medemblik (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Wervershoof kan gemakkelijk bij één maatschappij. Via de energievergelijker vind jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over besparen bij Coteq Netbeheer).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen, groen uit EU, grijs, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Wervershoof.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Essent of Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent? In de opsomming detecteer je onze meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten verschillen aanmerkelijk per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €85 en €215. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wervershoof vegelijken. In onderstaand schema bekijk je geschatte energiekosten voor veel voorkomende klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wervershoof. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Medemblik.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €122,75 €131,75 €140,75
Tussenwoning €106,25 €138,25 €154,25 €162,5
Hoekwoning €131 €149,25 €168,75 €178,5
2 onder 1 kap €147,5 €168,25 €184 €194,25
Villa €177,25 €199,25 €212,25 €222,75
Modaal €124,5 €147,25 €161,5 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Meestal is zo’n storing binnen een paar minuten verholpen. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Wervershoof? Of je nu klant bent bij Fenor of Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website bekijk jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Remeha, Nefit, Intergas of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat onmiddellijk door gebruik van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag bestaan er meerdere “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld zonneboiler, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

Op dit moment hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie uitstekende service, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Noordwolde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Meer en meer huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het eindcijfer en betrouwbare recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Wervershoof.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer eerst de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wervershoof kan vandaag nog via internet. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn altijd voordeliger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen flink oplopen wanneer je een boel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Haastrecht afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemingen gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Wervershoof gebeurt ook door geld te steken in milieuvriendelijke installaties zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op deze manier draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Wervershoof vergelijken Snel online een elektra en gas abonnement aanvragen en afsluiten