Gas en licht vergelijken Werkendam Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het verstookte gas heeft veel invloed op de energiekosten. Hierom loont het om te analyseren welke energieaanbieder het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Werkendam vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Met behulp van onze tool kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Werkendam [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de belangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de provincie Werkendam (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Werkendam doe je wel bij één aanbieder. Met behulp van onze tool bekijk je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek besparen bij Endinet Groep).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, grijs, wind, groen uit EU, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Werkendam.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice, Essent of Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio? Onderstaand vind je diverse populaire gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen behoorlijk per woning. De maandelijkse energienota varieert tussen €95 tot €180. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Werkendam vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij mogelijke energiekosten voor verschillende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Werkendam. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Werkendam.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €122,25 €132,25 €140,25
Tussenwoning €108,75 €141,25 €155,5 €164,5
Hoekwoning €130,75 €149,75 €166,5 €179,5
2 onder 1 kap €147,25 €168,5 €183,75 €191,25
Vrijstaand €177,5 €199,5 €212,25 €223,75
Standaard €123,75 €145,75 €161,5 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Werkendam? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent of Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder detecteer je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. O.a. “apparaten uitschakelen ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Atag, Nefit of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij nu op basis van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Tegenwoordig zijn er velerlei groene energiebronnen die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Noordwelle vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval vlug de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste leverancier (actief in Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste recensies

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Daarvoor raadpleeg je het cijfer en actuele meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Werkendam.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Check dus jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Werkendam kan moeiteloos online. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen toenemen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Haarlo afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Werkendam? Doe dit door te gaan voor duurzame oplossingen zoals infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Werkendam vergelijken Makkelijk & snel een gas en licht contract aanvragen en afsluiten