Gas en licht vergelijken Warns Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energienota. Om die reden is het slim om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Meteen gas en licht leveranciers in Warns vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verwachte gas-licht verbruik in. Middels deze website kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Warns [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest belangrijke voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Warns kan gemakkelijk bij één organisatie. Dankzij gaslichtafsluiten.nl bekijk je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk besparen bij Eneco).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon, wind, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Warns.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent of Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent? Hieronder zie je een aantal veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten variëren wel per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €100 tot €180. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Warns vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij de doorsnee prijzen voor diverse soorten huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Warns. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €121,25 €131,5 €140,25
Tussenwoning €109,25 €139,5 €155 €164,5
Hoekwoning €131,25 €151,25 €166,25 €176,25
2 onder 1 kap €144,25 €169,75 €184 €192,25
Vrijstaand €176,25 €200,25 €212,75 €224,5
Doorsnee €122,25 €146,25 €160,25 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Normaliter zijn stroomproblemen binnen enkele uren gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Warns? Of je nu stroom afneemt bij Engie of HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder tref je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “let op het energielabel ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of installeer een HR-ketel van Atag, AWB, Remeha, Vaillant of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij binnen no-time door gebruik te maken van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment vind je velerlei milieuvriendelijke producten die veel minder stroom gebruiken. Denk aan zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Nederland kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Nijensleek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt vandaag nog de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Friesland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen met o.a. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Goede recensies

Veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Daarvoor lees je het cijfer en recente beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Warns.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Analyseer eerst de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Warns gaat à la minute via internet. Men kan kiezen uit B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn doorgaans voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan toenemen op het moment dat je meer gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik mag men aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Grijpskerke afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Warns gebeurt ook door een belang te nemen in “groene” oplossingen zoals pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Warns vergelijken Eenvoudig een stroom & gas contract afsluiten & aanvragen