Gas en licht vergelijken Vinkega Direct leveranciers vergelijken en bespaar €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden is het verstandig om te vergelijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Nu gas en licht leveranciers in Vinkega vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind jij snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vinkega [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één verzamel contract. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Weststellingwerf (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Vinkega is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Geholpen door de energievergelijker vind je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het 7-stappen model (of bezoek welkomstpremie Eneco).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Vinkega.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is voldoende bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, NLE of Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de volgende lijst vind jij diverse veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen flink per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €95 – €205. Snel de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Vinkega vegelijken. In het schema hieronder vind je de gemiddelde gas-licht kosten voor enkele type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Vinkega. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €123,5 €130,75 €142
Tussenwoning €108,25 €140,25 €154,25 €163
Hoekwoning €132,25 €152,25 €169 €178,75
2 onder 1 kap €147,25 €169,25 €183,75 €192
Vrijstaand €176,75 €199 €213,5 €224,5
Standaard €121,75 €145,5 €161 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. In de regel zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Vinkega? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie of Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder tref je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “gebruik niet de standby modus ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Remeha, Intergas, Nefit of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je eenvoudig door gebruik te maken van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag kan je profiteren van verschillende verantwoorde energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Nagele vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan direct de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer hiervoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas met o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Opvallend veel Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het cijfer en actuele comments van klanten voor energiebedrijven Vinkega.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Controleer om die reden de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vinkega kan ogenblikkelijk via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn aanzienlijk lager dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan sterk oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Garmerwolde afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Vinkega kan natuurlijk door te investeren in duurzame producten zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Vinkega vergelijken Snel online een gas en licht contract afsluiten en aanvragen