Gas en licht vergelijken Tolkamer Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas dat je verstookt kom je weer tegen in de energienota. Hierom is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. À la minute gas en licht leveranciers in Tolkamer vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruiksgegevens in. Middels onze tool kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je nu de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tolkamer [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest onmisbare aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet middels een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Rijnwaarden (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Tolkamer kan gemakkelijk bij één organisatie. Aan de hand van de vergelijker bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over elektriciteit van Enexis).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, grijs, groen uit EU, groen uit NL, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Tolkamer.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Essent, Greenchoice, NLE, Vattenfall, Eneco of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Oxxio? In de volgende lijst tref je de veel bestelde pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren aanmerkelijk per huis. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €110 – €165. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Tolkamer vegelijken. Hierna vind jij mogelijke energiekosten voor verschillende soorten huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Tolkamer. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Rijnwaarden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €123 €133,25 €141,25
Tussenwoning €109,25 €140,75 €152,75 €164,25
Hoekwoning €131,5 €152,5 €167,5 €176,25
2 onder 1 kap €145,25 €169 €182,5 €193,5
Bungalow €176,75 €199,25 €214,5 €221,25
Doorsnee €121,5 €145 €160,25 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Doorgaans is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Tolkamer? Het maakt niet uit of je zit bij Essent of MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina vind je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. O.a. “een efficiënte douchekop kopen ” en “Let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, AWB of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij vandaag nog door het toepassen van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Tegenwoordig kan je profiteren van verschillende duurzame installaties die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Nederland hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Mariënheem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval eenvoudig de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald simpelweg de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Gelderland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom met onder andere windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste waardering

Veel contractanten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en de laatste recensies van klanten voor energiebedrijven Tolkamer.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bestudeer als eerste de einddatum van je contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tolkamer gaat nu via internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Eibergen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Tolkamer? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Tolkamer vergelijken Gemakkelijk een elektra en gas abonnement afsluiten en aanvragen