Gas en licht vergelijken Sluis Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat jij gebruikt zie je terug in de energienota. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Meteen gas en licht leveranciers in Sluis vergelijken? Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in. Met behulp van de vergelijker kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sluis [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de basis aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Sluis (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Sluis doe je wel bij één maatschappij. Door middel van gaslichtafsluiten.nl zie je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over vergelijk direct Eneco).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zeeland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Sluis.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water registreer je bij MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is gepast bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie? Hieronder tref je diverse meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen nogal per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €90 en €165. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Sluis vegelijken. Hierna achterhaal jij de gemiddelde energiekosten voor populaire type huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Sluis. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Sluis.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €123,5 €131 €143,25
Tussenwoning €108,75 €141,5 €154 €165,25
Hoekwoning €130,75 €150,75 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €144,25 €170,5 €183,25 €192,5
Bungalow €177 €198 €214,25 €223,5
Gemiddeld €123,5 €147 €159,75 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (zoals Liander). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Sluis? Of je nu klant bent bij DELTA en HVC: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website achterhaal je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Vaillant of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit nu door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage bestaan er meerdere milieuvriendelijke producten die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere zonneboiler, infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Holland werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Langedijke vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan binnen no-time de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ziet simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Zeeland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met bijv. groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Meer en meer consumenten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je het eindcijfer en de laatste comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Sluis.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk dus de einddatum van je contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sluis gaat simpelweg via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De prijzen worden omschreven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn een stuk scherper dan die voor consumenten. De compensatie kan groter worden als je veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van je privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in de Wijk afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Sluis is ook mogelijk door te gaan voor groene producten zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Sluis vergelijken Makkelijk & snel een gas & stroom abonnement afsluiten en aanvragen