Gas en licht vergelijken Sliedrecht Vergelijk alle leveranciers en bespaar €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Daarom is het verstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Meteen gas en licht leveranciers in Sliedrecht vergelijken? Vul postcode + huisnummer & geschatte verbruik in. Aan de hand van deze website kan je als consument meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sliedrecht [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de provincie Sliedrecht (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Sliedrecht doe je wel bij één maatschappij. Met behulp van de vergelijker zie je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk direct Anode Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen uit NL, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Sliedrecht.

Nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Pure Energie, Eneco, NLE, Vattenfall, Essent of Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio? Hieronder tref je actuele veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten wisselen enorm per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €95 en €175. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze handige energievergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Sliedrecht vegelijken. Hierna bekijk jij mogelijke gas-licht kosten voor verschillende type huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Sliedrecht. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Sliedrecht.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €121 €131 €142,75
Tussenwoning €107 €138,5 €152,75 €163,5
Hoekwoning €130,75 €150 €166,75 €176,25
2 onder 1 kap €145,5 €167,75 €184 €192,5
Bungalow €177,25 €198,75 €214,5 €222,25
Gemiddeld €123 €146 €160,5 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (als. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen zijn stroomproblemen heel erg snel verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Sliedrecht? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie en Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand achterhaal jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “de verwarming omlaag doen ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit eenvoudig door gebruik van onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op dit moment kun jij gebruik maken van velerlei verantwoorde systemen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Holland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Lamswaarde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan zeker het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Steeds meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor lees je de totale beoordeling en de laatste beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Sliedrecht.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Controleer als eerste jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sliedrecht kan vandaag nog in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd scherper dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan sterk oplopen op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in De Steeg afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Sliedrecht gebeurt ook door te investeren in verantwoorde producten zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Zodoende draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Sliedrecht vergelijken A la minute een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten