Gas en licht vergelijken Sleen Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te bekijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. À la minute gas en licht leveranciers in Sleen vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in. Via gaslichtafsluiten.nl kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sleen [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest cruciale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van één verzamel contract. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Coevorden (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Sleen doe je wel bij één organisatie. Middels de gaslicht-vergelijker zie je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over contract Cogas).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon, wind, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Sleen.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE? In de kolommen hierna detecteer je diverse meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren flink per huishouden. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €85 en €245. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Sleen vegelijken. In het schema hieronder tref jij de doorsnee energiekosten voor veel voorkomende type huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Sleen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Coevorden.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €123,25 €132,5 €143,25
Tussenwoning €107,25 €140 €152,5 €162,75
Hoekwoning €131,25 €151,25 €166,25 €178
2 onder 1 kap €146,75 €168,25 €182,5 €193
Villa €178,75 €197,5 €213,25 €223
Doorsnee €121,5 €144,75 €160 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Meestal is een stroomprobleem binnen enkele uren opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Sleen? Het maakt niet uit of je zit bij Engie of Qurrent: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder tref jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, Remeha of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Kies voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat eenvoudig door middel van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag bestaan er verschillende duurzame energiebronnen die op lage kosten draaien. Bijv. zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Lage Zwaluwe vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval meteen de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten met bronnen zoals zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende recensies

Een deel van de woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Hiervoor neem je als uitganspunt het eindcijfer en recente meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Sleen.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer als eerste jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sleen gaat snel online. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn vaak lager dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden zodra je veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in De Rijp afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke klanten zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Sleen? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde installaties als infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Sleen vergelijken Vandaag nog een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten