Gas en licht vergelijken Sintjohannesga Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het verstookte gas drukt zwaar op de energiekosten. Om die reden is het verstandig om te bekijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Sintjohannesga vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sintjohannesga [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest belangrijke aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio De Friese Meren (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Sintjohannesga kan gemakkelijk bij één maatschappij. Dankzij de energievergelijker zie je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over contract Enexis).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, wind, groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Sintjohannesga.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit regel je via MijnAansluiting. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco of Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? In de volgende lijst ontdek je actuele populaire gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen nogal per gezin. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €75 tot €220. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dit kan via de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Sintjohannesga vegelijken. Hierna zie je mogelijke gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Sintjohannesga. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €122,25 €132,5 €140,5
Tussenwoning €108,75 €139,25 €153 €164,75
Hoekwoning €131,5 €150,75 €166,5 €176,25
2 onder 1 kap €145,25 €168,5 €182 €192,75
Bungalow €177,75 €200 €212,5 €221,5
Modaal €122,75 €145,25 €161,5 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Meestal is een stroomprobleem in enkele ogenblikken opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Sintjohannesga? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna vind jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Atag, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij probleemloos middels onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op dit moment is er keuzen uit interessante verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Op dit moment heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Kwintsheul vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan eenvoudig de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies hiervoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen met onder andere CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste ratings

Opvallend veel contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het klantcijfer en actuele beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Sintjohannesga.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer eerst jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sintjohannesga kan à la minute via internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De prijzen kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn regelmatig scherper dan het tarief voor de normale consument. De korting kan groter worden zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in de Lutte afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemingen gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Sintjohannesga gebeurt ook door te investeren in duurzame producten zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Sintjohannesga vergelijken Eenvoudig een licht & gas contract afsluiten + aanvragen