Gas en licht vergelijken Simpelveld Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt je energierekening. Om die reden loont het om te bekijken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Simpelveld vergelijken? Voer je adres + geschatte verbruik in. Via deze website kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Simpelveld [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de basis aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Simpelveld (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Simpelveld kan gelukkig wel bij één partij. D.m.v. de vergelijker bekijk je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over contract Energieflex).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, zon, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Simpelveld.

Nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via MijnAansluiting. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice of Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? Hieronder ontdek je onze scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen aanzienlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €100 en €170. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Simpelveld vegelijken. Onderstaand achterhaal je geschatte prijzen voor enkele klasse woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Simpelveld. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Simpelveld.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €121,5 €131 €143
Tussenwoning €109 €138,75 €153 €163
Hoekwoning €130 €151,25 €166,25 €177
2 onder 1 kap €147,5 €168,25 €182,75 €192,75
Landhuis €178,75 €197,25 €215 €223,25
Standaard €123 €146,5 €160,25 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Liander). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. In de regel zijn elektriciteitsstoringen in no-time verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Simpelveld? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl of Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie reduceren is te doen op diverse manieren. Hierna vind jij 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijv. “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Het dak isoleren.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat probleemloos door het toepassen van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig is er keuzen uit velerlei duurzame energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In ons land vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie uitstekende service, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Kortgene vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval ogenblikkelijk de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Limburg) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan de “duurzame energie” filter. Of willen jullie pakketten van gas en stroom met bronnen zoals groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Enkele mensen eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en transparantie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het cijfer en de laatste comments van klanten voor energiebedrijven Simpelveld.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk als eerste het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Simpelveld is zonder problemen via internet. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik mag men aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Dalmsholte afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke gebruikers gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Simpelveld kan natuurlijk door te kiezen voor milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Dus: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Op deze manier draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Simpelveld vergelijken Makkelijk & snel een elektra & gas abonnement aanvragen en afsluiten